Carmen Electra alastomana rohkeissa Playboy-kuvissa, katso!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seksikkäimpien naisten joukkoon usein äänestetty näyttelijä-malli Carmen Electra poseeraa jälleen Playboy-lehden tammikuun numeron kannessa ja sisäsivuilla.

Ohiossa 20. huhtikuuta 1972 syntynyt Carmen Electra, oikealta nimeltään Tara Leigh Patrick, tuli tunnetuksi juuri Playboy-lehden sivuilta, ja hän on sittemmin tehnyt uraa näyttelijänä useissa elokuvissa ja televisiosarjoissa.

Nyt Carmen Electra palaa jälleen juurilleen poseeraamalla jo viidennen kerran maineikkaan miestenlehden kannessa. Kyseessä on lisäksi Playboyn 55. juhlavuoden teemanumero, joten tällä kertaa lehden kansikuva on tähdelle suuri kunnia. Siinä Carmen on verhoutunut mustaan silkkiin ja sisäsivuilla hänen intiimit ruumiinosansa on peitetty esimerkiksi lehden pupu-logolla. Katso kuvat tästä!

Electran roolisuorituksia on nähty esimerkiksi elokuvissa Scary Movie, Date Movie ja Epic Movie. Tunnetuin roolityö on kuitenkin televisiosarjassa Baywatch. Stara tapasi hänet pari vuotta sitten Lontoossa Scary Movie 4:n merkeissä. Lue haastattelu tästä!