Jennifer Aniston riisui nyt kaiken, katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime päivinä viihdelehtien sivuilla on käyty kädenvääntöä Jennifer Anistonin ensi vuoden kalenterissa olevasta valokuvasta, jossa tähden rinnat näkyvät märän paidan läpi. Nyt hän tempaisee kuitenkin täysin alastomana.

Jennifer Aniston poseeraa GQ-lehden tammikuun numeron kannessa alastomana, vain kravatti kaulassaaan. Näin rohkeassa kuvassa häntä ei ole vielä tähän mennessä koskaan nähty, vaikka The Break Up -elokuvassa Jennifer nähtiinkin alastomana. Katso alastonkuva tästä!

GQ-lehti on muutenkin kunnostautunut vuodenvaihteessa supertähtien näyttävillä kansikuvilla. Lehden brittiversion kannessa ja sisäsivuilla poseeraa nimittäin Jessica Biel niin ikään näyttävissä kuvissa. Justin Timberlaken tyttöystävä nähdään kuitenkin vaatteet yllään.