BB-Antti sammui homoravintolan naisten vessaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -kilpailussa tänä vuonna hetken aikaa mukana ollut BB-Antti on nähty usein yöelämässä sen jälkeen kun hänet häädettiin talosta. Välillä meno on ollut hyvinkin vauhdikasta.

Viime viikonloppuna Antti juhli itsenäisyyspäivän aattoa varsin railakkaissa merkeissä helsinkiläisessä homoystävällisessä DTM-ravintolassa. Vahvassa juhlakunnossa ollut mies sammui nimittäin lopulta ravintolan naisten vessaan. Antti sai itse tietää asiasta vasta kuultuaan siitä seuraavana päivänä.

– Kiva kuulla tänään ihmisiltä että Antti sammui dtm:ssä naisten vessaan ://! Tosi noloo.. Anteeksi kaikille jotka näki mut tuossa kunnossa eilen, Antti pahoitteli tapahtunutta blogissaan.

– Tänään ois illalla Minnan synttäribileet, sitten Kaivohuoneella kutsubileet (ilmanen viina, huoh, vaarallista mulle;)! Toivon että eilinen ei toistu tänään, mutta pahoin kyllä pelkään että joo.. Eli pyydän tätä iltaa jo valmiiksi anteeks.. ;)!

Eilen Big Brother -asukkaat tapasivat toisensa Tampereen yöelämässä. Meno oli varsin värikästä, kun ilta keskeytyi palohälytykseen ja ravintolan evakuointiin. Katso video tilanteesta tästä. Staran saamien tietojen mukaan Antti olisi kunnostautunut myös eilen Tampereella kahinoimalla ravintolan narikassa.