Tässäkö maailman seksikkäin korttihai? Katso kuvat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuin miestenlehti Playboy juhlii ensi vuonna 55-vuotista taivaltaan monin tavoin. Lehden sivuilla jo aiemmin lukuisia kertoja poseerannut malli-näyttelijä Carmen Electra nähdään alastomana juhlavuoden ensimmäisen lehden kannessa tammikuussa.

Playboy ja lehden isäntä Hugh Hefner ovat juhlineet lehden pitkää ikää jo muutaman viime päivän ajan erilaisissa tapahtumissa. Nyt tammikuun Playmate on nähty pokeripelin parissa, mutta hieman tavallista pokeri-iltaa seksikkäämmässä asussa. Carmen Electra oli nimittäin pukeutunut Playboy-pupuksi.

Erityisen hyvin asussa oli nostettu esiin Carmen Electran ehkäpä tunnetuimmat ruumiinosat hänen rintakehänsä etupuolelta. Juhlissa Carmen ei suinkaan ollut ainoa Playboy-pupu, mutta ainakin hän oli illan kuvatuin. Katso kuvat tästä! Carmen nähtiin juhlissa myös jakamassa pelikortteja. Se ei häneltä kuitenkaan kovin hyvin luonnistunut, joten neitokainen keskittyi lopulta poseeraamaan parin pelikortin kanssa.