Olga Kurylenko kuumissa bikinikuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tuoreimmassa James Bond -elokuvassa Quantum Of Solace naispääosaa näyttelevä malli-näyttelijä Olga Kurylenko poseeraa nyt seksikkäissä bikinikuvissa. Myös alastomana poseerannut kaunotar nähdään nyt yhdeksässä kuvassa.

Viime viikolla amerikkalaisten viihdejulkaisujen verkkosivuilla julkaistiin yllättäen myös kuvia, joissa Olga Kurylenko poseerasi suomalaisessa Hymy-lehdessä. Tuoreet bikinikuvat löytyvät tästä.

Ukrainalaissyntyinen Olga Kurylenko on esiintynyt ennen Bond-rooliaan kolmen vuoden aikana jo seitsemässä elokuvassa. 15-vuotiaana mallintyöt Venäjällä aloittanut tähti nähtiin pelkästään viime vuonna kolmessa leffassa. Kurylenkon elokuvaura alkoi Ranskassa vuonna 2005. Edellisen kerran hän esiintyi valkokankaalla viime syksynä Mark Wahlbergin kanssa elokuvassa Max Payne. Taannoin Olga poseerasi Loaded-lehdessä selvästi tämänkertaisia rohkeammissa kuvissa.