Playboy-tähti riisui alushousunsa juhlissa, katso kuvat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ensi vuonna 55 vuotta täyttävää Playboy-miestenlehteä on jo nyt juhlittu monin tavoin. Muutama päivä sitten lehteä juhlittiin hulppeissa bileissä, jossa oli luonnollisesti läsnä myös Hugh Hefner ja joukko Playboy-kaunottaria.

Hugh Hefner juhli kaksostyttöystäviensä ja kolmanneksi tyttöystäväkseen veikatun uuden kaunottaren kanssa. Kolmas kaunotar oli 23-vuotias ukrainalaissyntyinen malli Dasha Astafieva, joka on myös tammikuun 2009 kuukauden Playmate. Hän poseerasi Playboyn 55-vuotisjuhlassa mustakuosisessa ja erittäin läpinäkyvässä pikkumustassa, joka ei jättänyt juuri mitään mielikuvituksen varaan.

Nyt verkossa on kuitenkin julkaistu kuvia, joiden mukaan jotain jäi kuitenkin aluksi mielikuvituksen varaan, mutta vain hetkeksi. Dasha riisui nimittäin alushousunsa jo punaisella matolla ja aiemmin julkaistut kuvat oli ikuistettu tämän strippauksen jälkeen. Kuvia tilanteesta löytyy tästä.