Muotiblogi: Liukastuiko Idols-Anna Jokikunnaksen banaaninkuoreen?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Idols 2008 -kilpailu ratkesi jo reilu viikko sitten, mutta kilpailun laineet lyövät vielä pitkään viihdemaailmassa. Nyt kilpailun finaalilähetykseen on tarttunut myös maan tunnetuimpiin muotiblogeihin lukeutuva Silver.

Idols-kilpailijoiden yleensä varsin epäonnistuneesta stailauksesta on tehty otsikoita joka vuosi, mutta nyt kritiikkiä saa myös tuomaristo. Silver kritisoi erityisesti kisassa toiseksi sijoittuneen Anna Puustjärven ja tuomarina toimineen Taikapeili-tähti Nina Tapion asuvalintoja finaalilähetyksessä.

Silver kirjoittaa aiheesta otsikolla ”Idols 2008 – Fashion Disaster – What The Hell Was I Thinking?

– Nina Tapio näyttää koltussaan ja painavassa korussaan vanhalta tantalta. Ja mitä Annalle on tapahtunut? Onko hän vahingossa liukastunut Ida Jokikunnaksen banaaninkuoreen, ottanut verhoista kiinni ja pyörinyt lattialla saaden itselleen ylisuuren “verhotoogan”? Silver kirjoittaa.

Lisää Silver-blogin muoti- ja trendiaiheisia kirjoituksia löytyy osoitteesta www.stara.fi/silver.