Tyttöduo t.A.T.u. kuohuttaa alastomana, katso kuvat ja video!

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu venäläinen tyttöduo t.A.T.u., eli Julia Volkova ja Lena Katina, tunnetaan räväkästä ja varsin seksuaalisesta tyylistään ja taannoisista lesbohuhuistaan. Nyt duo on aiheuttanut kohua Britanniassa videolla, joka on alunperin julkaistu jo viime keväänä.

Kyse on toukokuussa julkaistun Beliy Plaschik -kappaleen musiikkivideosta. Kappaleen englanninkielinen nimi on White Robe. Venäjällä video kuohutti jo keväällä, mutta brittimediat tarttuivat aiheeseen vasta nyt, sillä yhtyeen uusimman Veselye Ulybki –albumin englanninkielinen versio Happy Smiles julkaistiin Britanniassa vasta tänä syksynä.

Levy piti alunperin julkaista jo kesällä nimellä Waste Management, mutta julkaisu myöhästyi lähes puoli vuotta ja samalla levyn nimi ja kansikuva vaihtuivat. Levyltä julkaistiin äskettäin myös single Snegopady (Snowfalls), joka on englanninkielinen versio levyn nimikkosinglestä Veselye Ulybki. Musiikkivideon kuvat löytyvät tästä ja leikkaamaton musiikkivideo artikkelin alta.

Duon jäsenistä Julia Volkova on nakuillut urallaan jo aiemminkin, ja bändiuran aikana lesboiksi ensin väitetyt neitokaiset ovat molemmat poseeranneet rohkeissa kuvissa muiden muassa miestenlehdissä.