Teinipoppareiden jouluterveiset vaatehuoneesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman eniten tällä hetkellä tienaava teinitähti Miley Cyrus ja hänen ystävänsä Mandy Jiroux ovat tämän vuoden ajan tehneet omia videoitaan, joita ovat julkaisseet muiden muassa YouTubessa ja Mandyn MySpace-sivulla.

Nyt vuorossa on teinitähtien joulutervehdys. Miley ja Mandy ovat kuvanneet tervehdystään muiden muassa Mileyn vaatehuoneessa ja makuuhuoneessa sekä monilla muilla paikoilla, kuten esimerkiksi konserteissa. Parivaljakko tekee kotivideonsa alusta loppuun itse, eli kuvaa, leikkaa ja julkaisee ne. Katso joulutervehdys tästä tai artikkelin alta.

Mandy Jiroux on suomalaisille vielä suhteellisen tuntematon julkkis, mutta Yhdysvalloissa hänen liikkeitään on alettu jo seurata viihdelehdistössä. Hän on tullut tunnetuksi Mileyn ystävänä ja taustatanssijana sekä tietenkin ystävänsä kanssa tekemisensä videoiden kautta. Mandyllä on myös oma yhtye, The Beach Girlz.