Hollywood-hottis Jessica Biel ilman meikkiä, katso kuvat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Justin Timberlaken kanssa seurusteleva Hollywood-tähti Jessica Biel poseerasi äskettäin Easy Virtue -elokuvan ensi-illan punaisella matolla upeampana kuin koskaan aiemmin. Pian tämän jälkeen hän poseerasi myös näyttävissä kuvissa, jotka julkaistaan GQ-lehdessä tammikuussa.

Tuoreiden paparazzikuvien perusteella meikkaajat ovat kuitenkin saaneet tehdä hetken aikaa töitä näiden upeiden kuvien saamiseksi. Kuluneen vuoden toukokuussa Jessica Biel kuvattiin nimittäin ilman meikkiä hänen poistuessaan lentokentältä. Takana oli tuntikausia myöhästynyt lento, mikä voi osaltaan selittää tähden äärimmäisen väsynyttä ulkonäköä. Katso kuvat tästä!

Jessica Biel poseerasi nakukuvissa ensimmäisen kerran jo 17-vuotiaana, jolloin hän oli mukana myös Seitsemäs taivas -sarjassa. Supertähti on sittemmin katunut takavuosina tekemäänsä irtiottoa.

– Tuo kuvaussessio oli minun puoleltani todella paha virhe. Jouduin tekemisiin ihmisten kanssa, jotka eivät ajatelleet lainkaan minua, vaan sitä millaisen jutun he saavat aikaiseksi, Jessica Biel kertoi taannoin Entertainment Weekly -lehden tuoreessa haastattelussa.