Nighwish julkaisee uutta materiaalia – Made in Hong Kong

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisyhtye Nightwish on konsertoinut viime aikoina ahkerasti maailmalla ja erityisesti Etelä-Amerikassa. Dark Passion Play -kiertueellaan yhtye on kiireistään huolimatta ehtinyt äänittää myös levyn.

Kyseessä on Made in Hong Kong -niminen mini-CD, joka sisältää CD:n lisäksi myös bonus-DVD:n. Videopuolella on mukana muiden muassa Ville Lipiäisen ohjaama dokumentti edelleen käynnissä olevalta kiertueelta. DVD sisältää materiaalia Israelista Etelä-Amerikkaan.

Yhtyeen marraskuussa nähty konsertti Belo Horizontessa Brasiliassa päättyi yhtyeen laulajan Anette Olzonin osalta ennen aikojaan, kun hän murtui itkuun kesken The Poet And The Pendulum -kappaleen ja poistui lavalta. Myöhemmin hän kertoi keskeyttämisen syyksi äänen katoamisen keikalla käytetyn savun takia.