Lisää Elle MacPhersonin kuumia bikinikuvia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viikonloppuna maailman viihdelehtien otsikoihin päätyi pitkästä aikaa entinen supermalli Elle MacPherson, eli The Body, joka kuvattiin viettämässä joululomaansa kotimaassaan Australiassa. Nyt kaunottaresta on julkaistu lisää kuvia.

Keski-ikäinen supermalli nautti rantaelämästä valtameren aalloissa surffaamalla. Märkäpuku sai kuitenkin lähteä kun tähti palasi rannalle, jolloin silminnäkijät saivat ihastellessa tähden maailmankuulua vartaloa. Katso uudet kuvat tästä.

44-vuotias Elle MacPherson, oikealta nimeltään Eleanor Nancy Gow, tunnetaan myös lisänimellä The Body. Läpimurtonsa hän teki Elle-lehden kuvissa 80-luvulla ja tuli tunnetuksi myös poseerattuaan peräti kuusi kertaa arvostetun Sports Illustrated -lehden kuuluisan uimapukunumeron kannessa. Sittemmin hänet on nähty kannessa vielä kaksi kertaa. Entisen supermallin omaisuus on Forbes-lehden mukaan nykyisin noin 65 miljoonaa euroa. Hän on myös ensimmäinen supermalli, josta on julkaistu oma postimerkkikokoelma.