Stara kiittää ja toivottaa Hyvää Uutta Vuotta!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdelehti Stara toivottaa lukijoilleen viihteellistä Uutta Vuotta ja kiittää lukijoitaan ja yhteistyökumppaneitaan erittäin menestyksekkäästä vuodesta 2008.

Kuluneen vuoden aikana Stara vahvisti edelleen asemaansa Suomen suurimpana viihdealan verkkolehtenä. Vuoden 2008 aikana Starassa käytiin lähes yhdeksän miljoonaa kertaa ja sivulatauksia tehtiin yli 17 miljoonaa. Artikkeleita sivustolla julkaistiin yli kolmetuhatta.

Stara-aikakauslehden levikki nousi kuluneen vuoden aikana moninkertaiseksi ja on tällä hetkellä 30.000 kappaletta. Seuraava Stara-aikakauslehti ilmestyy tammikuun lopussa. Haastattelussa ovat ainakin Britney Spears, Beyonce Knowles, Emma Watson ja paljon muita upeita supertähtiä. Voit tilata Stara-lehden kotiisin tästä.

Onnea ja menestystä vuodelle 2009!