Britney Spearsin kappaleelle soittokielto radiossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uuden Circus-levynsä joulukuun alussa julkaissut ja parhaillaan paluukiertueeseen valmistautuva Britney Spears on joutunut tukalaan tilanteeseen erään kappaleensa sanoituksen takia. Kyseessä on vieläpä tuleva singlejulkaisu.

Kappaleen If U Seek Amy sanoitukset ovat Yhdysvaltojen radioväen mukaan liian rivot radiosoittoon, joten kappaletta odottaa nyt jopa maanlaajuinen soittokielto. Erityisesti kappaleen kertosäe ylittää radioväen sietokyvyn.

– All of the boys and all of the girls are beggin’ to, If You Seek Amy, F.*.*.K me, kappaleessa lauletaan tai ainakin siltä sanoitus viranomaisten mukaan kuulostaa.

– On ihan ok laittaa tuollainen kappale levylle ja pitää hauskaa sen kanssa, mutta me olemme julkisen tahon omistama radioasema. Meidän on tunnettava vastuumme yleisöstä. Kyse ei ole kuitenkaan meistä, vaan äideistä, jotka istuvat autossa kahdeksanvuotiaan tyttärensä kanssa, Cincinnatin Q102-kanavan johtaja Patti Marshall kertoi MTV-kanavan haastattelussa.

Samainen kappale on tähän mennessä aiheuttanut pahennusta myös Australiassa, jossa äidit nousivat barrikadeille kieltääkseen kappaleen radiosoiton. Single julkaistaan Britanniassa virallisesti 16. helmikuuta. Sitä ennen kappaleesta joudutaan kuitenkin tekemään sensuroitu versio, mikäli sille halutaan radiosoittoa Yhdysvalloissa.

Stara tapasi Britney Spearsin äskettäin New Yorkissa. Lue supertähden erikoishaastattelu tästä!