Big Brother -tähti valmistautuu häihinsä ja kuolemaansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen televisiotähti Jade Goody tuli kansainvälisesti tunnetuksi varsin negatiivisissa merkeissä nimiteltyään rasistisesti intialaista kanssakilpailijaansa Shilpa Shettyä Britannian julkkisten Big Brother -kilpailussa. Tapauksen johdosta hänet häädettiin BB-talosta.

Taannoin Jade Goody nousi otsikoihin pitkästä aikaa myös muuten kuin rintojensa tai Big Brotherin ansiosta. Hänellä oli nimittäin surullista kerrottavaa terveydentilastaan sairastuttuaan pahanlaatuiseen syöpään. Nyt realitytähti joutuu valmistautumaan samaan aikaan sekä omiin häihinsä että omaan kuolemaansa, sillä hänelle on annettu elinaikaa vain muutamia viikkoja.

Essexissä asuva 27-vuotias Jade Goody avioituu ensi sunnuntaina 21-vuotiaan poikaystävänsä Jack Tweedin kanssa sikäläisessä Down Hall Country House -hotellissa. Tilaisuutta parhaillaan järjestelevä Jade on näyttäytynyt kameroille iloisena ja hymyilevänä. Katso kuva tästä.

Televisiotähden terveydentila on kuitenkin vakava, sillä keskiviikkona Goody kuljetettiin kotiinsa ambulanssilla lontoolaisesta Royal Marsden -sairaalasta, jossa hän oli ollut hoidettavana kolmen viikon ajan. Perhe on päättänyt rahastaa Jaden viimeisillä hetkillä, sillä häiden yksinoikeus on myyty OK!-lehdelle ja LivingTV:lle 1,7 miljoonalla eurolla. Myös paparazzikuvista lohkeaa osuus perheen kassaan.

The Sun -lehden saamien tietojen mukaan Jade on kutsunut häihinsä myös Big Brother -kisassa rasistisesti nimittelemänsä intialaisen Shilpa Shettyn, mutta näyttelijä ei kuitenkaan pääse osallistumaan hääjuhlaan, koska on kuvaamassa tuolloin elokuvaa Intiassa.

Uusimmat