Sedun julkkisravintola Lux panee lapun luukulle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ravintoloitsija Sedu Koskisen tunnetuimpiin ravintoloihin lukeutuva Lux-yökerho lopettaa toimintansa. Helsingin ydinkeskustassa Kampin kauppakeskuksen yhteyteen kolme vuotta sitten avattu ravintola sulkee ovensa puolentoista viikon kuluttua.

Asiasta uutisoineen Vartti-verkkojulkaisun mukaan samoihin tiloihin remontoidaan uusi ravintola, joka olisi tarkoitus avata maalis-huhtikuun vaihteessa. Ennen Luxin hautajaisia ravintola viettää kolmivuotissyntymäpäiviään.

Lux-yökerho tunnetaan nuorempien julkkisten suosimana ravintolana, jossa muiden muassa maailman tunnetuin seurapiirijulkkis Paris Hilton juhli taannoin silloisen poikaystävänsä Benji Maddenin kanssa Suomessa käydessään. Ravintolan vip-tiloissa nähtiin aikoinaan myös välikohtaus, jota salarakas Martina Aitolehti ja Miss Elimäki Anne-Mari Berg puivat jopa oikeudessa.

Uusimmat