Simpsonit naurattavat pari vuotta pidempään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituin animaatiosarja Simpsonit tulee viihdyttämään miljoonia fanejaan aiemmin odotettua pidempään. Sarjaa esittävä Fox on nimittäin tilannut animaatiota kahden lisäkauden verran. Uuden tilauksen voimin sarjassa tullaan näkemään uusia jaksoja ainakin vuoteen 2011 saakka.

The Simpsons Movie -elokuvaksikin taannoin päätynyt Simpsonit on pyörinyt pian 20 vuotta. Uuden tilauksen myötä sarja lähestyy 500 jakson rajapyykkiä, sillä viimeinen nyt tilattu jakso on järjestysnumeroltaan 493. Samalla Simpsonit menee Ruudinsavu-sarjan ohi ajallisesti maailman pisimpään pisimpään pyörineenä televisiosarjana.

Matt Groeningin luoma suosikkisarja tullaan näkemään vielä uudelleen myös valkokankaalla. Ensi-ilta tullaan näkemään arviolta vuonna 2012. Viime syksynä Simpsonit juhli jo kymmenettä Emmy-palkintoaan.

Uusimmat