Maailman hauskin julkkispari erosi jälleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomenkin televisiossa suosiota saanut televisioisänsä Jimmy Kimmel on eronnut jo toistamiseen tyttöystävästään Sarah Silvermanista. Ensimmäisen kerran parin suhde päättyi viime kesänä noin viiden vuoden seurustelun jälkeen, mutta pari palasi vielä yhteen.

Äänestyksessä maailman hauskimmaksi julkkispariksi viime vuonna valitut Kimmel ja Silverman nähtiin juhlimassa onnellisen näköisenä vielä äskettäin Oscar-juhlissa, mutta kulissien takana kuohui ilmeisesti jo tuolloin. Viime syksynä pari kertoi etenevänsä uudessa suhteessaan hitaasti. Toisen eron syytä ei ole kerrottu julkisuuteen.

Molemmat tekivät taannoin myös hauskat pilavideot, joista tuli nopeasti nettihittejä. Ensin Sarah teki Matt Damonin kanssa videon I’m Fu**ing Matt Damon, johon Jimmy myöhemmin vastasi omalla I’m Fu**ing Ben Affleck -videollaan, jossa vierailee uskomaton kaarti supertähtiä.