Britney Spearsin ”tussuvideosta” tuli nettihitti – poistettiin YouTubesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan Circus-paluukiertueellaan oleva Britney Spears esiintyi sunnuntaina Tampassa, Floridassa, kun hänen esiintymisasunsa repesi haaroista paljastaen supertähden jalkovälin. Yleisölle silmille ei kuitenkaan päätynyt mitään ylimääräistä, kun poppari huomasi tapahtuneen varsin nopeasti.

Kappaleiden välissä tilanteen huomannut Britney mainitsi siitä tanssijoilleen, mutta popparin ”Tussuni roikkuu ulkona!” -huudahdus kuului avonaiseksi jääneen mikrofonin välityksellä kuitenkin täysille katsomoille ja aiheutti luonnollisesti yleisössä hilpeyttä.

Eilen illalla YouTube-palvelussa julkaistiin myös video, jossa Britneyn huudahdus kuultiin. Video sai nopeasti uskomattoman suuren suosion ja siitä tuli välittömästi nettihitti. Vajaassa vuorokaudessa video ehdittiin katsoa huimat 1,2 miljoonaa kertaa. Tämän jälkeen video kuitenkin poistettiin jostain syystä palvelusta. Video on kuitenkin nyt julkaistu uudelleen toisen käyttäjän toimesta ja se löytyy tästä.