Timo Tolkki teki rikosilmoituksen Starasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime aikoina monenlaisten tempaustensa johdosta otsikoissa ollut muusikko Timo Tolkki on ilmoittanut tehneensä rikosilmoituksen viihdelehti Staran taannoisesta artikkelista, joka käsitteli hänen tekemänsä Hunting High And Low -kappaleen käyttämistä Kuorosota-kilpailussa.

Stratovarius-yhtyeestä tunnetuksi tulleen Tolkin mukaan kyseinen artikkeli täyttää ”monenkin rikoksen tunnusmerkit”. Hän ei kuitenkaan yksilöi toimitukselle osoittamassaan viestissä näitä rikoksia.

– Kyseinen artikkeli, sekä myös sivustollanne oleva muu materiaali täyttää monenkin rikoksen tunnusmerkit. En lähde tästä enempää selvittämään, mitkä asiat ovat lainvastaisia ja aiheuttavat esim. elinkeinotoiminnalleni haittaa, Tolkki ilmoitti toimitukselle.

– Tampereen poliisista tullaan aikanaan ottamaan teihin yhteyttä jos he katsovat, että rikoksen tai rikosten tunnusmerkit ovat täyttyneet. Ja aika hyvinhän noita tuomioita on viime aikoina nettikirjoittelustakin tuomittu. Eli rikosilmoitus tehdään sekä teistä edustamanne lehden päätoimittajana että itse lehdestä, Timo Tolkki lisäsi.

Tolkki toimitti samalla myös kopion poliisille tekemästään rikosilmoituksesta. Sen mukaan ilmoitus on tehty 3. maaliskuuta, mutta Staran toimitukseen tai päätoimittajaan ei ole vielä otettu viranomaisten taholta yhteyttä.

PÄIVITYS KLO 14.00: Väitettyä rikosilmoitusta ei Tampereen poliisin tietokannasta tänään löytynyt. Lisää tietoja tästä.