Madonnan ex-mies iski The Body -supermallin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Madonnasta äskettäin eronnut elokuvaohjaaja Guy Ritchie ei ole aikaillut löytääkseen rinnalleen uutta seuraa. Madonna kuljettaa käsipuolessaan parhaillaan 22-vuotiasta mallipoikaa, mutta Ritchie puolestaan esittelee todellista supermallia.

Guy Ritchie on nimittäin lehtitietojen mukaan bongattu toissailtana romanttisella illallisella Lontoon Notting Hillissä sijaitsevassa ravintolassa yhdessä maailmankuulun supermalli Elle Macphersonin kanssa. Pari saapui ja poistui eri aikoihin, mutta heidän kerrotaan viettäneen illan yhdessä, The Sun uutisoi.

Äskettäin Elle Macpherson yllätti poseeraamalla upeissa kuvissa Australian kesäisellä rannikolla vauhdikkaasti surffaten. Rantaelämästä täysin rinnoin nauttinut kaunotar oli lainelautaillessaan sonnustautunut märkäpukuun, mutta riisui sen kuitenkin myöhemmin silminnäkijöiden ihastellessa tähden maailmankuulua vartaloa.

44-vuotias Elle MacPherson, oikealta nimeltään Eleanor Nancy Gow, tunnetaan myös lisänimellä The Body. Läpimurtonsa hän teki Elle-lehden kuvissa 80-luvulla ja tuli tunnetuksi myös poseerattuaan peräti kuusi kertaa arvostetun Sports Illustrated -lehden kuuluisan uimapukunumeron kannessa. Sittemmin hänet on nähty kannessa vielä kaksi kertaa. Entisen supermallin omaisuus on Forbes-lehden mukaan nykyisin noin 65 miljoonaa euroa. Hän on myös ensimmäinen supermalli, josta on julkaistu oma postimerkkikokoelma.