Teinitähti Miley Cyrus ”sheikkasi bootya” kuvaajille, katso video

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tämän hetken menestynein teinitähti Miley Cyrus vieraili toissapäivänä kampaajalla, mutta räväkkä neitokainen päätyikin lopulta ”sheikkaamaan bootya” paparazzien kameroille, sillä kampaamon suljetut verhot eivät kuvaajia juuri pidätelleet.

16-vuotias poptähti-näyttelijä autoili ekoautollaan yhdessä mummonsa kanssa B2V-salonkiin, jossa olikin luvassa tavallista kampaamoreissua selvästi vauhdikkaampaa menoa. Paparazzien kanssa muutaman sanan saapuessaan vaihtanut Miley Cyrus vietti kampaajalla peräti seitsemän tuntia, jona aikana hän esitteli hiustenkuivaajan kanssa myös tanssitaitojaan.

Sheikkaukset päätyivät myös alla nähtävälle videolle, sillä Miley ja kampaamon henkilökunta huomasivat vasta myöhemmin, että verhojen läpi pystyi sittenkin kuvaamaan kampaamon tapahtumia.