Valokuvaskandaali: Jonas Brotheria syytetään rasismista – katso kohukuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalaiset ovat jo pariin kertaan lyhyen ajan sisällä osoittaneet huonoa tilannetajua syyttäessään suosittuja teinitähtiä rasismista. Miley Cyrus esiintyi taannoin ystävänsä valokuvassa ”vinosilmänä”, ja sai kuvan takia niskaansa muiden syytösten lisäksi myös käsittämättömän neljän miljardin dollarin korvausvaatimuksen.

Nyt tapaus on saanut eräänlaista jatkoa, kun Jonas Brothers -suosikkiyhtyeen jäsen Joe Jonas esiintyy verkkoon vuotaneessa valokuvassa samaan tapaan ”vinosilmänä”. Gossip Teen -lehti on julkaissut käsiinsä saaman valokuvan, josta ei edes selviä hierooko teinitähti silmiään silkkaa väsymystään tai onko kyseessä todella rasismi.

Kuvan henkilö ei ole edes varmuudella Joe Jonas, mutta se ei ole kuitenkaan estänyt amerikkalaisia esittämästä rasismisyytöksiä suosikkilaulajaa kohtaan. Kuvan henkilö toki muistuttaa kovasti teinipopparia ja hänellä on sormessaan samanlainen sormus.