Julkkisurheilija Lance Armstrong loukkaantui pyöräkilpailussa

Urheilu Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tämän hetken menestyksekkäin pyöräilijä Lance Armstrong on tullut vuosien varrella tutuksi myös viihteen saralla, sillä hän oli vuosina 2005 – 2006 kihloissa poptähti Sheryl Crow’n kanssa ja seurusteli myöhemmin myös näyttelijä Kate Hudsonin kanssa.

Aktiiviuralle pitkän tauon jälkeen tämän vuoden tammikuussa vuonna palannut pyöräilijä on nyt loukkaantunut Espanjan Vuelta Castillassa järjestetyssä pyöräilykilpailussa. Onnettomuus tapahtui heti kilpailun ensimmäisellä etapilla. Lance Armstrong kaatui pahasti ja loukkaantui. Hänet kiidätettiin paikalta ambulanssilla sairaalaan. Alustavien tietojen mukaan häneltä on murtunut mahdollisesti solisluu, uutistoimisto AP kertoi.

Seitsemänkertainen Ranskan ympäriajon voittaja on urallaan vilahtanut myös monissa elokuvissa ja televisiosarjoissa. Hänet nähtiin taannoin muiden muassa Boltsit pelissä -elokuvassa. Lance Armstrongin ystäväpiiriin kuuluu lukuisia Hollywood-tähtiä, kuten näyttelijät Matthew McConaughey ja Jake Gyllenhaal.