Scarlett Johanssonin asu paljasti liikaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Scarlett Johansson viettää parhaillaan vuoden sapattivuotta näyttelemisestä, mutta edustustehtävissä hän toimii edelleen aktiivisesti. Eilen neitokainen vieraili Lontoossa järjestetyissä juhlissa.

Kyseessä oli Moet and Chandon -shampanjatalon Lontoon Big Sky -studioilla järjestämät juhlat, joissa 24-vuotias supertähti poseerasi näyttävään mustaan pitsiasuun sonnustautuneena. Salamavalojen välkkeessä asu kuitenkin paljasti kuitenkin hieman liikaa, ja valokuvissa Johanssonin toinen rinta näkyykin asun läpi. Katso kuvat tästä ja lisää kuvia tästä.

Scarlettin onneksi mistään kovin näyttävästä vilautuksesta ei kuitenkaan ollut kyse. Taannoin muiden muassa miesten nännien tarkoitusta julkisuudessa pohtinut näyttelijätär on aiemmin poseerannut elokuvissa ja lehtien palstoilla myös alastomana, joten hän tuskin menettää yöuniaan tuoreiden kuvien takia.