Huh, Scarlett Johansson naku-uinnilla, katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodin kuumimpien naistähtien joukkoon lukuisia kertoja äänestetty näyttelijä Scarlett Johansson nähdään pian valkokankaalla naku-uinnilla elokuvassaan He’s Just Not Into You. Nyt kohtauksen kuvat ovat päätyneet verkkoon.

Parhaillaan Suomessakin Woody Allenin Vicky Christina Barcelona -elokuvassa nähtävä neitokainen meni syyskuun lopussa kaikessa hiljaisuudessa yllättäen naimisiin Ryan Reynoldsin kanssa. Sittemmin lähipiiri on paljastanut pariskunnan harkitsevansa perheen perustamista.

– Scarlett ja Ryan ovat hulluina toisiinsa ja he haluavat perustaa perheen heti kun se on mahdollista. Scarlett haluaa tulla nuorena äidiksi, sillä hän ei halua olla äiti, joka jätti lasten hankkimisen liian vanhalle iälle. Samalla hän voi unohtaa biologisen kellonsa tikittämisen, lähde kertoi Chicago Sun Times -lehdelle.

Supertähti sai tuoreimman He’s Not That Into You -elokuvansa kuvaukset valmiiksi lokakuussa ja hänen seuraavan Amazon-elokuvansa kuvaukset alkavat vasta ensi vuoden lopulla. Hänellä olisi nyt noin vuosi aikaa lapsentekoon.

Katso kuvat uintikohtauksesta tästä!