Demi Moore jatkaa paljastuskuvien julkaisua – nyt Facebookissa, katso!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Demi Moore on ottanut verkossa olevat yhteisöpalvelut käyttöönsä hyvin aktiivisesti. Hän julkaisee tuntemuksiaan ja kuulumisiaan Twitterissä lähes ympäri vuorokauden ja kovassa käytössä on myös Facebook.

Hänen aviomiehensä Ashton Kutcher julkaisi viime viikonloppuna Demistä salaa kuvan, jossa tämä silittää Ashtonin smokkia bikineissä ja takapuoli pystyssä. Demi vastasi tähän julkaisemalla toissapäivänä itsestään alastonkuvan verkossa. Nyt sama meno on jatkunut.

Tällä kertaa Demi Moore on julkaissut itsestään Facebookissa valokuvan, jossa hänet nähdään yläosattomissa ja varsin lihaksikkaana. Kuva löytyy tästä ja kyseinen Facebook-sivu tästä. Supertähti kommentoi myös itse kuvaansa, joka on ilmeisesti peräisin G.I. Jane -elokuvan ajoilta.

– Julkaisin hauskan kuvan Facebookissani. Demi kuka?

Eilen Demi ja Ashton virittelivät Twitterissä lisäksi ”rakkauspommia”, jossa mahdollisimman monen tuli lähettää samaan aikaan toisilleen tweetteja. Tempauksen ylevänä tarkoituksena oli, että samanaikaisten viestien suuren määrän takia ”rakkaus kaataisi” hetkeksi koko mikroblogipalvelun.