Miley Cyrus levytti Imagine-klassikon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinitähti Miley Cyrus on saavuttanut televisio- ja elokuvauransa lisäksi jättimenestyksen myös musiikkiurallaan. Miljoonia myyneet singlet ja albumit saavat pian seuraa todellisen klassikkokappaleen cover-versiosta. Suunnitelmissa on nimittäin Mileyn versio John Lennonin klassikosta Imagine.

Alunperin vuonna 1971 julkaistu Imagine luetaan nykyisin popmusiikin kaikkien aikojen suurimpiin klassikoihin, vaikka se nousi aikanaan esimerkiksi brittilistalla vain sijalle kuusi ja Yhdysvalloissa sijalle kolme. Ascot Studioilla levytetty kappale rankattiin taannoin Rolling Stone -lehden äänestyksessä kaikkien aikojen kolmanneksi parhaaksi kappaleeksi.

– Olen suuri John Lennon -fani. Opiskelin hänestä koulussa ja katsoin juuri hänen murhastaan kertovan elokuvan Chapter 27. Pidän myös Nirvanasta, Radioheadista ja rakastan Beatlesia, Miley kertoi Moviefone-julkaisun haastattelussa.

Kappale on nyt levytetty duettona Mileyn ja hänen vastanäyttelijänsä Emily Osmentin kanssa. Kappale on jo ehditty levyttää, mutta vielä ei ole tiedossa tullaanko sitä koskaan julkaisemaan virallisesti.