Maailman seksikkäin matkii Lady Gagan tyyliä, katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seksikkäimmäksi naiseksi viime viikolla äänestetty brittipoppari Cheryl Cole on yllättänyt faninsa uudella esiintymisasullaan. Girls Aloud -tyttöyhtyeen jäsen esitteli räväkän asunsa yhtyeen keikalla Sheffieldissä.

Cheryl Cole nähtiin esiintymässä konsertissa räväkän futuristisessa mustavalkoisessa asussa, jollaisissa lähinnä vain Lady Gaga on viime aikoina poseerannut. Bodyn ja etuhalkiollisen minihameen erikoinen yhdistelmä esitteli myös paljasta pintaa ja tähden oikean reiden tatuoinnin. Katso kuva tästä tai tästä.

Girls Aloud aloitti perjantaina kiertueensa Manchesterista, jossa myös bändin muiden kaunottarien esiintymisasut kohahduttivat seksikkyydellään. Manchesterin ja Sheffieldin lisäksi bändin Cheryl, Sarah, Nadine ja Nicola ehtivät esiintyä myös Lontoon 02 Arenalla. Kiertue sisältää yhteensä 30 konserttia.

25-vuotias Cheryl Cole, tyttönimeltään Cheryl Tweedy, on tullut Girls Aloud -yhtyeensä lisäksi tunnetuksi myös X-Factor -realityohjelman brittiversion tuomarina. FHM-lehden lukijoiden toimesta maailman seksikkäimmäksi äänestetty kaunotar avioitui heinäkuussa 2006 englantilaisen jalkapalloilija Ashley Colen kanssa. Räväkkä neitokainen tuomittiin vuonna 2003 lievästä pahoinpitelystä 120 tunniksi yhteiskuntapalveluun ja sakkoihin.