Supertähtien puhelinnumerot sisältänyt kännykkä edelleen kateissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uutisoimme äskettäin kuinka Paris Hilton kadotti torstaina BlackBerry -kännykkänsä juhliessaan Cannesissa, Ranskassa. Hotelli Du Capissa puolen yön maissa kadonnut puhelin sisältää satojen julkkisten ja supertähtien salaiset puhelinnumerot ja se on edelleen kateissa.

Avonaisesta käsilaukusta pudonneesta tai varastetusta laitteesta ei ole tehty havaintoja etsinnöistä huolimatta. Kyse ei ole siis pelkästä kännykästä, sillä verkkoon päätyessään sadat salaiset puhelinnumerot aiheuttaisivat sen, että suurin osa tähdistä joutuisi vaihtamaan numerojaan. Lisäksi puhelimessa on runsaasti Hiltonin henkilökohtaisia sähköposteja ja tekstiviestejä, joiden julkitulo voisivat aiheuttaa Hiltonille paljon harmia.

– En tiedä missä ja koska se katosi, mutta minun täytyy löytää se. Tämä on kauheinta mitä voi tapahtua. Siellä ovat kaikki yhteystietoni ja viimeinen asia jota haluan on että ne päätyvät vääriin käsiin, Paris Hilton tuskaili Daily Mail -lehden toimittajille.

Kyseessä ei ollut Parisin kohdalla edes ensimmäinen kerta, sillä vuonna 2005 hänen puhelimensa puhelinmuistio hakkeroitiin sillä seurauksella, että kymmenien supertähtien salaiset puhelinnumerot vuotivat julkisuuteen ja he joutuivat vaihtamaan numerojaan. Tuolloin luettelossa olivat muiden muassa Nicole Richie, Vin Diesel, Eminem, Fred Durst, Christina Aguilera, Avril Lavigne, Lindsay Lohan, Pharrell Williams, Fergie ja kymmeniä muita tähtiä.