Terminator-tähti selittelee raivokohtaustaan: ”Se oli vain näyttelemistä!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Terminator – Pelastus -elokuvan miespääosassa nähtävä Christian Bale on ollut viime kuukausina useampaan otteeseen otsikoissa raivokohtaustensa johdosta. Äitinsä ja siskonsa pahoinpitelystä epäilty tähti joutui lopulta naurunalaiseksi, kun yksi hänen raivokohtauksistaan saatiin äänitettyä ja se julkaistiin verkossa.

Nyt Christian Bale on selitellyt tätä julkisuuteen päätynyttä sekoiluaan, jonka aikana hän haukkui kuvauspaikalla keskittymistään häirinneen valoteknikon ja uhkasi erota, ellei valoteknikolle anneta potkuja. Neljän minuutin raivokohtauksen aikana Bale kiroili peräti 37 kertaa.

Nyt Bale yrittää selitellä tekoa väittämällä, että kyse olikin vain John Connorin roolihahmosta.

– Voin rehellisesti sanoa, että siinä teknikolle raivonneessa kaverissa oli ainakin puolet John Connoria. Sitä ei olisi tapahtunut, ellemme olisi kuvanneet juuri sitä kohtausta, Christian Bale selitteli GQ-lehdelle.