Britannian Big Brother -talo ankeampi kuin koskaan – katso kuvat

Big Brother · Stara.fi

Britanniassa valmistaudutaan parhaillaan uuteen Big Brother -tuotantokauteen, joka uhkaa jäädä toiseksi viimeiseksi. Kerroimme jo viime kuussa, että ulkokuvien perusteella lama on iskenyt kovalla kädellä BB-taloon.

Nyt asiaan on saatu vahvistus, kun ensimmäiset sisäkuvat Big Brother -talosta on tänään julkaistu. Ero viime vuoteen on huomattava, sillä silloin asukkailla oli käytössään ohjelman historian suurin BB-talo. Tänä vuonna asukkaiden viihtyvyyteen ei ole kiinnitetty kovinkaan paljon huomiota, sillä pihamaan pelkistetty linja jatkuu myös sisällä.

Ainakaan kilpailun alkuvaiheessa 16 mukana olevan asukkaan tulee kuvien perusteella syödä ja nukkua avaruusalukselta vaikuttavassa talossa lattialla, sillä talossa ei ole lainkaan huonekaluja. Pöydät, sohvat, sängyt ja tuolit puuttuvat kokonaan. Talossa on kuitenkin puisia laatikoita, ja joidenkin arvioiden mukaan ne sisältävät koottavia huonekaluja. Totuus selviää vasta kun asukkaat marssivat uuteen kotiinsa ja kilpailu alkaa. Katso brittien uuden Big Brother -talon sisäkuvat tästä.

Ulkona BB-talon pihamaata on pienennetty aikaisemmasta huomattavasti ja tupakointia saa harrastaa vain metallihäkissä. Pihamaan teemana on metallihäkki, sillä sitä löytyy ympäri pihaa. Pihamaalla ei ole myöskään mukavia istuimia, vaan asukkaat saavat lekotella metallisessa keinussa. Aikaisemmilta vuosilta tuttu uima-allas on nyt poistettu kokonaan.