Teinitähti kuolasi Megan Foxia MTV-gaalassa – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tämän hetken eniten tienaava teinitähti, 16-vuotias Miley Cyrus, oli sunnuntaina mukana MTV Movie Awards -tapahtumassa kymmenien muiden superjulkkisten tapaan. Illan kuningattaresta ei ollut minkäänlaista epäselvyyttä, eikä se ollut Miley.

Transformers-elokuvien tähti Megan Fox käänsi nimittäin erityisesti miesten päitä myös julkkisgaalassa. Mustan ja kullanhohtoisessa näyttävässä minimekossa ja pitkissä hiuksissaan punaiselle matolle purjehtinyt Fox oli kiistatta illan seuratuin tähti. Kuvat Foxista löytyvät tästä.

Myös Miley Cyrus ihasteli kollegansa olemusta Los Angelesin Gibson Amphitheaterissa järjestetyssä gaalassa. Teinitähti myönsi asian punaisella matolla hieman nolostuneena.

– Minä todellakin tuijotan juuri nyt Megan Foxia. Eikö se olekin karmivaa? Miley Cyrus ihmetteli itsekin.