Teinitähti perui puheensa – suosikkisarja jatkuu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman eniten tällä hetkellä tienaava teinitähti Miley Cyrus tuli tunnetuksi Hannah Montana -televisiosarjan päätähtenä, mutta laajensi sittemmin toimenkuvaansa myös laulajaksi.

Teinitähden laulu-urasta tulikin valtava menestys ja Miley Cyrus tienaa nykyisin artistina paremmin kuin näyttelijänä. Muutama kuukausi sitten Miley ja hänen isänsä, country-tähti Billy Ray Cyrus, ilmoittivat Mileyn jättävän Disneyn suosikkisarjan ja keskittyvän jatkossa vain musiikkiin.

Hannah Montana -elokuvan sekä sarjan kolmannen tuotantokauden oli määrä olla Mileyn viimeinen rooli Hannah Montanana, mutta elokuvan jättimenestys sai nuoren tähden toisiin ajatuksiin. Nyt on nimittäin vahvistunut, että Disney ja Cyrus ovat päässeet sopimukseen televisiosarjan neljännestä tuotantokaudesta.

Taannoisen lopettamisilmoituksen epäilläänkin nyt olleen vain yritys nostaa nuoren supertähden palkkaa. Ilmeisesti vedätys myös onnistui, sillä sarjan fanit näkevät Mileyn jatkossakin. Uuden kauden kuvaukset alkavat ensi vuonna.