Supersuosittu teinitähti Staralle: ”En pidä itseäni seksisymbolina”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Erittäin suositun Hannah Montana -televisiosarjan tähtenä tunnetuksi tullut ja sittemmin myös erittäin menestyksekkään musiikkiuran tehnyt Miley Cyrus on tällä hetkellä maailman ihailluimpia teinitähtiä. Stara tapasi Mileyn Los Angelesissa.

Menestyneestä supertähdestä on lyhyessä ajassa muodostunut kokonaisen sukupolven idoli, sillä erityisesti miljoonille tytöille Miley Cyrus toimii roolimallina ja esikuvana. Tämä sopii nuorelle lahjakkuudelle varsin hyvin, mutta moinen status ei ole kuitenkaan täysin ongelmaton.

– Haluan ehdottomasti olla roolimalli ja haluan ihmisten voivan ottaa minusta mallia, koska se on osa työtäni ja rakastan sitä. On kuitenkin vaikea olla roolimalli myös vanhemmille. Toivon heidän ymmärtävän, että myös minä teen virheitä ja opin niistä niin kuin heidänkin lapsensa, Miley kertoi viihdelehti Staran haastattelussa.

Fanien joukossa on myös runsaasti nuoria poikia, joiden seksisymboliksi ja päiväuneksi Miley on viime aikoina muodostunut.

– En ehkä ajattele sitä kovin usein. En pidä itseäni seksisymbolina, mutta toisaalta se on jotenkin aika coolia. Se pitää kai poikaystäväni varpaillaan, Miley naureskelee.