Miley Cyrus ei osaa valita elokuva- ja musiikkiuran välillä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hannah Montana -televisiosarjasta ja siihen perustuvasta elokuvasta tunnetuksi tullut teinitähti Miley Cyrus tuli ensin tunnetuksi näyttelijänä ja sittemmin laulajana. Viihdelehti Stara tapasi hänet Los Angelesissa.

Viime aikoina Miley on vihjaillut suuntaavansa kokonaan laulu-uralle, mutta kuitenkin jo pariin otteeseen ilmoittanut jatkavansa Hannah Montanan roolissa ja heti perään ilmoittanut lopettavansa roolissa. Eilen hänen kerrottiin vuorostaan lopettavan sarjassa tulevan kauden jälkeen.

Miley nähdään lähiaikoina myös muissa elokuvarooleissa, ja elokuva-ala kiinnostaakin häntä juuri nyt erityisen paljon. Lopullinen valinta musiikin ja elokuvien välillä on kuitenkin 16-vuotiaalta tähdeltä vielä tekemättä, sillä monitaituri saa kaipaamaansa tyydytystä molemmilta aloilta.

– Toivottavasti minun ei tarvitse valita. Tällä hetkellä elokuvat tulevat ensimmäisenä, koska niitä on hauskinta tehdä. Rakastan musiikkia, mutta genret vaihtuvat. Komedia on kuitenkin komediaa ja draama draamaa. Teen kovasti töitä voidakseni jatkaa musiikkiuraa, mutta haluan ihmisten ottavan minut todesta myös näyttelijänä, Miley Cyrus kertoi Staralle.

– Olitpa millä alalla tahansa, niin aina tulee hetkiä jolloin olet stressaantunut ja onneton. Kuitenkin kun katson kymmentätuhatta tyttöä laulamassa minun kirjoittamiani kappaleita, se merkitsee minulle paljon. Kun tunsin tuskaa ja fanit samaistuivat siihen, se oli tärkeä hetki, joka korvasi kaiken.

Mileyn haastattelu julkaistaan kokonaisuudessaan pian Staran verkkosivustolla sekä seuraavassa Stara-aikakauslehden numerossa.