Kym Marsh: ”Silikonirinnat muuttivat elämäni”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu brittinäyttelijä Kym Marsh kävi taannoin rintojen suurennusleikkauksessa ja on nyt kertonut operaation muuttaneen hänen elämänsä.

Erittäin suositun Coronation Street -televisiosarjan tähden kuppikoko oli aiemmin 34B, mutta hän hankki rintoihinsa lopulta täytettä D-kupin verran. Tuolloin hän muokkasi kehoaan muualtakin, sillä hänelle tehtiin samalla myös rasvaimu vatsan alueelle. Näiden leikkausten myötä Michelle Connorin roolia saippuasarjassa näyttelevä tähti sai lisää kovasti kaipaamaansa itseluottamusta.

– Se oli jotain jota olen aina halunnut tehdä. Lasten saamisen jälkeen minulla ei ollut käytännössä rintoja lainkaan. Olin vainoharhainen siitä millainen vatsastani tuli synnytyksen jälkeen. Pystyin tarttumaan vatsaani kourillani, joten ajattelin korjata sen samalla, Kym Marsh kertoi Mirror-lehdelle.

– Nyt minulla on kokonaan uusi vartalo. Se on todella muuttanut elämäni ja tehnyt minusta itsevarmemman. Aiemmin en koskaan tuntenut itseäni seksikkääksi rintaliiveissä. Jamieta se ei häirinnyt, mutta halusin tehdä jotain itselleni. Nyt Jamie rakastaa uusia rintojani.

Kym Marshilla on kaksi lasta, 14-vuotias David ja 11-vuotias Emily. Hän seurustelee nykyisin Hollyoaks-saippuasarjan tähden Jamie Lomasin kanssa.