Ökyrikas teinitähti Miley Cyrus: ”Pojat ovat idiootteja!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin teinitähtiin tällä hetkellä lukeutuva näyttelijä-laulaja Miley Cyrus jatkaa Hannah Montana -ohjelman päätähtenä vielä ainakin yhden tuotantokauden. Viihdelehti Stara tapasi suosikkitähden Los Angelesissa.

Vielä haastatteluhetkellä Miley seurusteli mallina työskentelevän Justin Gastonin kanssa, mutta seuraavalla viikolla pari yllättäen erosi. Seurusteluvinkkejä kysyttäessä Mileyltä tuli kuitenkin vastaus kuin apteekin hyllyltä.

– Poikien kanssa kannattaa olla varovainen. Se on paras ohjeeni kaikille. Pojat ovat idiootteja ja yleensäkin on hyvä olla varovainen ihmisten kanssa. Itsetunto on myös tärkeää, koska moni tyttö ja poika kävelee pää painuksissa. Ole itsevarma ja usko aina itseesi. Se on tärkeintä mitä minulle on sanottu, Miley kertoi Staralle.

Suosittu teini-idoli haluaa tyttöjen pitävän tiukasti puolensa myös silloin, kun pojat käyttäytyvät huonosti heitä kohtaan.

– Haluaisin sanoa, että heidän pitäisi tylyttää poikia takaisin, mutta tiedän että se ei ole oikea tapa. Heidän pitäisi potkaista ja juosta pakoon, mutta henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että hymyile ja ole aikaisempaa varovaisempi. Poikia tai ei, olkaa varovaisia! Miley nauraa.

Mileyn haastattelu julkaistaan kokonaisuudessaan pian Staran verkkosivustolla ja seuraavassa Stara-aikakauslehden numerossa.