Teinitähden seksikkäistä kuvista jälleen skandaali

Viihdeuutiset · Stara.fi

16-vuotias teinitähti Miley Curys on jälleen noussut otsikoihin rohkeiden kuviensa takia. Taannoin aasialaisperäinen amerikkalaisnainen nosti oikeusjutun, jossa hän vaati neljän miljardin korvauksia, koska Miley nähtiin kotibileissä venyttämässä silmiään aasialaisittain.

Aiemmin Miley levitti itsestään internetiin kuvia muiden muassa alusvaatteisillaan ja hän poseerasi 15-vuotiaana rohkeissa kuvissa Vanity Fair -lehden kannessa. Tällä kertaa kyse on paljon kiltimmistä kuvista, joissa superrikas teinitähti poseeraa kuvauspaikan meikkaushuoneessa. Katso kuvat tästä.

Kuvat on julkaissut Cyrusin uuden The Last Song -elokuvan tuottaja Adam Shankman Twitter-blogissaan. Toisessa kuvassa Miley nähdään kyykistyneenä toimistotuolilla ja toisessa kuvassa poseeraamassa yhdessä 44-vuotiaan Shankmanin kanssa. Kuvia kritisoineiden mukaan ei ole soveliasta, että 44-vuotias mies poseeraa teinitytön kanssa tämänkaltaisissa kuvissa. Tuottaja on kuitenkin toppuutellut kritiikkiä.

– Miley on enkelini ja hän työskentelee väsymättä, joten hän saa pitää välillä hauskaa meikkihuoneessa. Ihan oikeasti, rauhoittukaa nyt tai en julkaise enää lainkaan kulissien takaisia kuvia. Hän on minun pieni enkelini, Adam Shankman rauhoittelee kohua.