Lapsitähdestä kasvoi nuori kaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoin Little Miss Sunshine -elokuvan myötä tunnetuksi tullut ja sittemmin muiden muassa Nim ja salainen saari -elokuvassa upean roolin tehnyt lapsitähti Abigail Breslin nähdään pian elokuvassa My Sister’s Keeper.

Äskettäin 13-vuotta täyttäneestä tähdestä on vuosien varrella varttunut nuori Hollywood-kaunotar, jolle povataan nyt menestyksekästä uraa valkokankaalla. Miley Cyrusin manttelijperijäksi nimetty teinitähti onkin saanut uuden elokuvansa myötä paljon palstatilaa erityisesti amerikkalaisissa viihdelehdissä. Pari vuotta sitten hän teki historiaa olemalla kaikkien aikojen nuorin sivuosa-Oscarin ehdokas.

Tällä viikolla Abigail Breslin poseerasi Hollywood Boulevardin punaisella matolla tyylikkään hillittyyn mekkoon sonnustautuneena. Katso kuva tästä. Splash-julkaisun mukaan uuden Abigail sai syntymäpäiviensä kunniaksi myös korotuksen viikkorahaansa. Aiemmin hän sai 12 dollaria viikossa, mutta nyt viikkoraha korotettiin ikävuosien mukaan 13 dollariin.