Rihanna jätti rintaliivit kotiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu r&b-tähti Rihanna on viime päivinä yrittänyt saada kumotuksi hänen ex-poikaystävänsä oikeudessa saamaa lähestymiskieltoa, koska laulaja haluaa olla edelleen tekemisissä hänet pahasti hakanneen hiphop-artistin kanssa.

Entinen pariskunta on ilmoittanut jo rikkoneensa lähestymiskieltoa olemalla toisiinsa yhteydessä puhelimitse, mutta yhdessä heitä ei ole vielä ikuistettu. Torstaina Rihanna kuvattiin yhdessä ystäviensä kanssa, kun supertähti käväisi illallisella New Yorkin East Siden alueella sijaitsevassa kiinalaisessa Philippe Chow -ravintolassa.

Ravintolaan supertähti suuntasi valkoiseen hihattomaan takkiin verhottuna. Takissa oli perinteiseen tapaan suuri kaula-aukko, mutta Rihanna ei ollut pukenut takin alle lainkaan rintaliivejä tai paitaa. Katso kuvat tästä. Jalassaan laulajalla oli reiden etuosasta viillellyt mustat housut ja silmillään Chanelin aurinkolasit.

Philippe Chow’sta on ilmeisesti muodostumassa Rihannan suosikkiravintola, sillä hänet nähtiin ruokailemassa siellä edellisen kerran vain muutamaa päivää aiemmin.