Kurvikas Playboy-tähti valloitti Vegasin altaat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Povipommi Holly Madison on tullut amerikkalaisille tutuksi Playboy-moguli Hugh Hefnerin tyttöystävänä ja samaisesta lehdestä sekä äskettäin myös Tanssii tähtien kanssa -kilpailusta. Nykyisin hän riisuu Las Vegasissa Peepshow-esityksessä.

Nyt Holly Madison on bongattu nauttimassa Vegasin auringosta ennen illan keikkaansa. Venetian-kasinon uhkapelaajilla lienee ollut vaikeuksia pysytellä sisätiloissa, kun sana Tao Beachilla bikineissä lekottelevasta Playboy-kaunottaresta on kiirinyt pelipöytien ääreen. Holly poseerasi innokkaasti myös valokuvajille. Katso kuvat tästä.

29-vuotias Holly Madison, alkuperäiseltä nimeltään Holly Cullen, on amerikkalainen malli ja televisiokasvo, joka tuli aikanaan tunnetuksi Playboy-moguli Hugh Hefnerin tyttöystävänä The Girls Next Door -realitysarjassa. Sittemmin hän on poseerannut Playboy-lehdessä ja esiintynyt alastomana turkiksia vastustaneessa kampanjassa. Madison on nähty myös valkokankaalla elokuvissa The Last Broadcast, Scary Movie 4, The House Bunny ja The Telling.