Ice Age 3 ylitti 100.000 katsojan rajan viikossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Animaatioelokuva Ice Age 3: Dinosaurusten aika on rikkonut viikossa 100.000 katsojan rajan. Heinäkuun 1. päivänä ensi-iltansa saaneen elokuvan on nähnyt jo 103.442 katsojaa. Elokuva on ensimmäinen tänä vuonna ensi-iltaan tulleista elokuvista, joka on rikkonut 100.000 katsojarajan jo viikossa. Elokuvaa esitetään 89 esityskopiolla ympäri Suomen.

Erityisesti 3D-näytökset keräävät hyvin katsojia.Yli puolet eli 55.726 katsojaa on käynyt katsomassa Ice Age 3: Dinosaurusten aika –elokuvan 3D-versiona. 3D-elokuvateattereita on tällä hetkellä 20 kautta maan – Helsingissä, Vantaalla, Espoossa, Järvenpäässä, Tampereella, Turussa, Hämeenlinnassa, Oulussa, Lahdessa, Jyväskylässä, Kajaanissa, Joensuussa, Mikkelissä, Lappeenrannassa, Seinäjoella, Kuusankoskella, Salossa ja Raumalla.

Ice Age 3: Dinosaurusten aika -elokuvassa seikkaillaan tällä kertaa dinosaurusten maailmassa. Elokuvan voi katsoa sekä 3D-versiona että 2D-versiona joko suomeksi puhuttuna tai originaaliäänin ja teksteillä. Elokuvan suomeksi puhutussa versiossa kuullaan mm. Antti LJ Pääkkönen, Antti Pääkkönen, Santeri Kinnunen, Sanna Saarijärvi, Hannu-Pekka Björkman sekä Duudsoneista tutut Jukka Hildén ja Jarppi Leppälä. Originaaliääninä ovat mm. Ray Romano, Queen Latifah, John Leguizamo ja Simon Pegg.