Tammerfest käynnistyy tänään näyttävästi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suurin kaupunkifestivaali Tammerfest käynnistyy tänään keskiviikkona Tampereella. Kaupungin keskusta on valjastettu seuraavan neljän päivän ajaksi festivaalikäyttöön, kun esiintymislavoja löytyy niin maalta kuin järveltäkin.

Ensimmäisenä festivaalipäivänä Vuolteentorin lavalle nousevat kotimaisen hiphopin ykkösnimi Cheek ja Idols-finalisti Pete Parkkonen. Keskustorin lavalla esiintyvät Paula Koivuniemi ja Martti Servo & Napander. Ilveksen yökerhossa esiintyy Skandinavian Music Group ja YO-talolla Egotrippi. Pakkahuoneen lavalle nousee Soulfly.

Tammerfestin bilepuistossa soittoruokalla Sahan edustalla järjestetään Club Deluxe -tapahtuma, jossa musiikista vastaavat Dj:t Mista S, Larren G, Tiskijoni ja Special K. Musiikista on mahdollista nauttia myös järvellä, sillä M/S Tammerkosken risteilyllä esiintyy Wasalandia After Dark, eli W.A.D. Tammerfestin keskiviikon ohjelma löytyy kokonaisuudessaan tästä.

Huomenna torstaina 9. heinäkuuta Tammerfestin Bilepuistossa järjestetään Stara Jetset® -tapahtuma, jonka pääesiintyjänä lavalle nousee Johanna Tukiainen. Vieraina nähdään maan kuumimmat kohujulkkikset ja musiikista vastaa DJ Baker. Luvassa on myös huimia yleisökilpailuja, joihin myös julkkisvieraat ovat lupautuneet mukaan Johanna Tukiaista ja BB-Hennaa myöden. Kello 18.00 alkavaan tapahtumaan on vapaa pääsy!