Potter-teinitähti: ”Ainakin minulla oli alushousut”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Harry Potter ja puoliverinen prinssi -elokuvan naispääosassa nähtävä Emma Watson tuli vahingossa paljastaneeksi alushousunsa elokuvan maailmanensi-illassa tiistaina Lontoossa. Kuvat tilanteesta levisivät nopeasti viihdelehtiin ympäri maailmaa, mutta tähti itse tyytyi vain naureskelemaan tapaukselle.

Sateiseen ensi-iltaan (katso video tästä) saapunut Emma Watson kasteli kaatosateessa iltapukunsa, jota nostellessa puvun alta pilkottivat teinitähden alushousut. Tilaisuutta tallentaneet kymmenet kuvaajat ikuistivat hetken nopeasti. Watson itse ei edes muista sitä ja hän laskikin leikkiä koko jutusta.

– Se oli pieni asumoka, sellaista sattuu. En oikeastaan edes muista sen tapahtumista. Ainakin minulla oli alushousut, Emma Watson naureskeli USA Today -lehden mukaan.

Harry Potter ja puoliverinen prinssi saa Suomessa ensi-iltana 17. heinäkuuta.