Suosikkitähti sairastui – televisiosarjan tekeminen jäihin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalaisen televisiosarjan kuvaukset on jouduttu keskeyttämään, kun sarjan päätähti Maura Tierney on sairastunut. NBC-yhtiön tuottaman draamasarjan kuvauksiin on luvassa nyt kahden kuukauden tauko.

– NBC Universalin tuottaman Parenthood-sarjan kuvausten alkamista on siirretty kahdeksalla viikolla kuvausryhmään kuuluvan Maura Tierneyn sairastumisen takia, yhtiön tiedottaja kertoi tänään Us Magazine -lehdelle.

Maura Tierney on tullut tutuksi muiden muassa Teho-osasto -sarjan sekä useiden elokuvien tähtenä. Hänen sairautensa laatua yhtiö ei paljastanut.

– NBC, Universal Media Studios ja Imagine Television katsovat, että Maura Tierneyn terveys on tärkeintä. Emme voi tässä vaiheessa kertoa tarkempia tietoja ja pyydämme mediaa kunnioittamaan Tierneyn ja hänen perheensä yksityisyyttä.

Parenthood-televisiosarja perustuu vuonna 1989 ensi-iltansa saaneeseen samannimiseen elokuvaan. Sarjan kuvausten oli määrä alkaa 27. heinäkuuta, mutta nyt tositoimiin päästään aikaisintaan syyskuun lopussa, jolloin sarjan oli alunperin tarkoitus saada jo ensi-iltansa. Kanava joutuu siis esittämään tilalla korvaavaa ohjelmaa.