Marisa Miller nakuilee kylpyammekuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman kolmanneksi halutuimmaksi naiseksi tammikuussa äänestetty amerikkalainen bikinimalli Marisa Miller poseerasi äskettäin bikineissä Shape Magazine -lehden kannessa ja paljasti upean vartalonsa salaisuuden Ellen DeGeneresin keskusteluohjelmassa.

Erityisesti life style -lehtien sivuilla ja Victoria’s Secret -mainoksissa hyvin menestynyt bikinimalli poseeraa GQ-lehden brittiversion seuraavassa numerossa alastomana. Kylpyammeessa ikuistettu supermalli on verhoutunut ainoastaan kylpyvaahtoon. Katso kuva tästä.

Marisa Miller, oikealta nimeltään Marisa Bertetta, on aiemmin toiminut muiden muassa Victoria’s Secret -alusvaatemerkin kuvissa. Hänet löydettiin mallinuralle 16-vuotiaana San Fransiscossa sijaitsevasta kahvilasta. Pian sen jälkeen hän lensi äitinsä kanssa Italiaan työskentelemään mallina. Erilaisissa seksikkyys- ja kauneusäänestyksissä hyvin menestyneen Millerin kerrotaan olevan amerikkalaisen supermallin ruumiillistuma. Hän on naimisissa elokuvatuottaja Griffin Guessin kanssa.