BB-Niko sai tappouhkauksia: ”Puhkesin kyyneliin kesken yöllisen juonnon”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -ohjelmasta tuttu Niko Saarinen, eli BB-Niko, nähdään nykyään öisin televisioruuduissa juontamassa Se Oikea -chattiohjelmaa MTV3-kanavalla. Viime yönä nähty lähetys oli kuitenkin erityinen, sillä Niko murtui kyyneliin kesken suoran lähetyksen.

Niko vaikenee kyyneleiden syystä, mutta siitä huolimatta hän kommentoi tapausta tänään lyhyesti myös blogissaan.

– Puhkesin eilen kyyneliin kesken yöllisen juonnon, se oli todella outoa. Mutta tulipahan koettua sekin.. Oli tunteikkain lähetys ..koskaan! :) Niko kirjoitti Twitter-blogissaan.

– Eilinen lähetys oli hyvin henkilökohtainen ja annoin itsestäni teille 110% ,mutta sehän ei kaikkia miellytä. Facebook postilaatikkooni ilmestyi kymmeniä viestejä joissa ihmiset kirjoittivat hyvinkin pitkiä tarinoita itsestään, omista vaikeuksistaan, tunteistaan, mielipiteistään minusta ja muista, Niko kirjoitti puolestaan IRG-Gallerian blogissaan.

– Ikävä kyllä vastaani tuli myöskin muutama tappouhkaus. Joissa minua kehotettiin poistumaan julkisuudesta. [ei ole aikeissa!] Kehoitettiin tappamaan itseni. [en pystyisi!] Ja viimeiseksi ellen tapa itseäni tullaan se tekemään puolestani. [en voi käsittää?]