Rohkea kuvaaja yritti ikuistaa Paris Hiltonin hameenalusen – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirijulkkis Paris Hilton lukeutuu paparazzien ykköskohteisiin maailmalla, ja moni kuvaaja onkin valmis menemään pitkälle saadakseen arvokkaan otoksen. Jotkut kuvaajat ovat kuitenkin ehkä jopa liiankin uhkarohkeita.

Verkossa on nyt julkaistu valokuva, jossa Paris Hiltonin takana kävelevä parrakas mieshenkilö lähestyy supertähteä, kurottaa kameransa suoraan Hiltonin turkoosin leningin alle ja räpäisee kuvan superjulkkiksen hameenalusesta. Katso kuva tästä.

Tiedossa ei ole ovatko kyseiset kuvat päätyneet julkaisuun vai saiko rohkea kuvaaja ”sakinhivutuksen” Parisin turvamiehiltä. Myös Harry Potter -tähti Emma Watson kritisoi äskettäin haastattelussa yli-innokkaita paparazzeja, jotka yrittivät ottaa hänen hameenalusestaan kuvia syntymäpäiviensä yhteydessä. Lopulta verkkoon päätyikin yksi tällainen kuvasarja.