Homovihaajat iskivät Idol-konserttiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

American Idol -ohjelman äskettäin päättyneen tuotantokauden finalisti Adam Lambert on joutunut mielenosoituksen kohteeksi Idol-finalistien konsertissa San Josessa, Kaliforniassa. HP Pavilion -konserttipaikan ulkopuolella järjestettiin nimittäin viime sunnuntaina homojen vastainen mielenosoitus.

Westboron babtistikirkon järjestämä mielenosoitus oli suunnattu erityisesti viime kuussa kaapista lehtihaastattelussa astunutta Lambertia kohtaan. Kisassa toiseksi sijoittunut Adam Lambert ei ollut asiasta moksiskaan ja hän sai tilaisuudessa myös finalistikollegojensa täyden tuen.

Toinen Idol-finalisti Michael Sarver antoi medioille lausuntoja, joiden mukaan mielenosoittajat eivät tiedä ketä heillä on vastassa. Sarverin mukaan koko finalistikymmenikkö toimii ”yksi kaikkien ja kaikki yhden puolesta” -periaatteella, eli yhteen jäseneen kohdistetut herjaukset on kohdistettu koko ryhmää vastaan.

– Adam on kunnossa. Hän unohtaa koko jutun ja niin teemme mekin. Olemme kaikki yhdessä tässä asiassa. Jos sinulla on ongelma yhden kanssa, sinulla on ongelma kaikkien kymmenen kanssa. Me olemme voimakas perhe, Sarver kirjoitti myöhemmin blogiinsa.